+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Pension MILENIUM Bewertungen

Hotelbewertung

88%
Sehr gut

by 37 reviews

  • Personal

    91%
  • Sauberkeit

    93%
  • Ausstattung

    86%
  • Komfort

    85%
  • Preis-leistungverhältnis

    86%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit Kindern
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 17.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 9.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Rychlost jednání, soukromí, ochota.

  • Jsem spokojen.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Alena

Gruppe von Freunden, 13.8.2017

Kosořín Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • soukromí

  • nemáme připomínky

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 21.10.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
20 %
  • Nic

  • Všechno

Personál
2
Služby
2
Čistota
2
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Vendula

Älteres Paar, 15.5.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Všude čisto,personál ochotný a příjemný.Vřele všem doporučujeme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 29.10.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
40 %

(Ohne Text Stern)

Personál
4
Služby
4
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Jan

Älteres Paar, 16.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
70 %
  • Čistý a vzorně uklizený pokoj.Sociální zařízení čisté. Parkování v uzamčeném dvoře.Slušný a přátelský personál.

  • Cena neodpovídá tomu co je nabízeno. Za stejnou cenu dostanete v okrajových částech Prahy (např.Kbely) jednou tak velké pokoje s perfektní snídaní. Na pokoji chybí lednička (asi by se tam ani nevešla). Jedna minilednička na chodbě pro 4 pokoje je naprosto nedostačující, zvláště když ubytování neposkytuje snídani. Ale je možné, že to je v regionu obvyklé. Nemohu to posoudit, byli jsme v Klenčí poprvé.

Personál
7
Služby
7
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
5
Pension MILENIUM replied to this review.
Dobrý den, je mi líto, že musím reagovat na podobné komentáře, protože jsem zastáncem toho, že vše se dá vyřešit přímo na místě, během pobytu, mmj., co se týká běžné ceny 790,-kč/2os/1noc, tak ta je podle mne velice příznivá ve smyslu poměru kvalita/cena/poloha a mmj. jedna z nejnižších v tomto regionu. Také nevím, jak Vás napadlo srovnávat cenu ubytování někde na periferii Prahy s cenou ubytováním v srdci rekreační oblasti Českého lesa - Chodsko, také si musíte uvědomit, že jste byl ubytován v termínu Chodských slavností, které se konají jednou ročně a z hlediska poptávky je v tomto termínu cena mírně vyšší, dále, co se týká zmíněných ledniček, tak ty nejsou standartní výbavou pokojů penzionu naší kategorie, ale z hlediska našich zkušeností máme k dispozici několik malých ledniček, ne pouze jednu! A ty poskytujeme hostům především v horkých letních měsících, mimochodem také máme pro naše hosty k dispozici plně vybavenou kuchyňku, kde jsou další dvě velké lednice, jinak není pravda, že neposkytujeme snídani, snídaně připravujeme v rámci indivuduální dohody s našimi klienty, jelikož jsme zařízení především pro rekreační ubytování, tak máme snídaně pouze od 8.00h, pokud chce někdo snídani dříve nabízíme náhr. řešení, jako popř. právě již zmiňovanou kuchyňku. Stačilo jen během pobytu Váš problém s námi konsultovat a mohli jsme se vyhnout vypisování těchto komentářů, s pozdravem, K.Černý - majitel

Jakub

Junges Paar, 15.5.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Děkujeme za krásně strávenou dovolenou. B&J

Personál
9
Služby
7
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Dieter und Jutta / Aniko Dirscherl / Haslbeck

Einzelreisende, 15.6.2014

Deutsch

  • Gesamtbewertung
100 %
  • hallo hotel super 1a netter kontakt sehr gastfreundlich gerne wieder

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Andrea

Älteres Paar, 18.5.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Velmi pěkný a čistý penzionek.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Radimská Eva

Älteres Paar, 10.5.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Byli jsme spokojeni nemáme připomínek

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdenka

Älteres Paar, 26.2.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
66 %
  • Velice jsem ocenila, že se s námi majitel telefonicky spojil a vyšel maximálně vstříc v době našeho příjezdu v 15 hod.V této době byl hotel zamčený z důvodů nepřítomnosti majitele. Po telefonické domluvě nám pan Černý poslak klíče,takže jsme se mohli ubytovat.

Personál
7
Služby
6
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Anonymus

Älteres Paar, 19.1.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Junges Paar, 25.8.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 17.8.2013

Spojené státy americké

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Dinner provided (at an additional cost) was very good and very large portion. The conversation over dinner was enjoyable. Had a very summer cookout in the back yard with friends feel. Would definately stay there again.

  • The price for meals and beverage was a little on the high side I thought. I have had comparable at 3 & 4 star hotels in the larger cities for about 2/3 the price. Dinner, 3 Beer & Breakfast = 490 Kc

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Petr

Älteres Paar, 11.8.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Richard

Älteres Paar, 6.7.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
48 %
  • Služby mimo ubytování v tomto pensionu nejsou žádné

Personál
4
Služby
2
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
4
Pension MILENIUM replied to this review.
Naše ubytovací zařízení je využíváno díky své poloze především hosty za účelem turistiky a cykloturistiky, kteří vyhledávají nenáročné, ale hlavně slušné ubytování v příjemném, čistém prostředí a za přijatelnou cenu. Jsme malý rodinný penzion a snažíme se pro své klienty zajistit služby dle našich možností, vše co jsme schopni našim hostům poskytnout uvádíme zřetelně i v našich internetových prezentacích, je tedy individuelně na každém, aby popř. zvážil jaké služby bude po poskytovateli ubytování později požadovat. Samozřejmě, že jsou v tomto směru zařízení poskytující daleko více služeb, např. třeba i wellnes, masáže, kulturní programy, taneční večírky apod., bohužel je nutné v těchto případech počítat s tím, že ubytování je potom v trochu jiné cenové kategorii ! Ale jelikož i my chceme, aby i u nás byli naši hosté spokojeni, snažíme se služby v rámci našich možností také rozšiřovat a již od příštího měsíce bude v našem zařízení nově v provozu pro naše hosty sauna. S pozdravem Černý Kamil - majitel

Zdeněk

Junges Paar, 15.12.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Prijemne prostredi

  • akorat se tam nevari

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Älteres Paar, 11.9.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavel Urbánek

Älteres Paar, 18.8.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Výborný přístup majitelů pensionu - cítili jsme se jako doma Jídlo na jedničku Ochota a vstřícnost majitelů

  • Trošku stísněnější prostory na pokojích

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.