+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Pension MILENIUM Recenzje

Ocena hotelu

88%
Bardzo dobrze

by 37 reviews

  • Personel

    91%
  • Czystość

    93%
  • Wyposażenie

    86%
  • Komfort

    85%
  • Cena

    86%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina ze starszym dzieckiem
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 17.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 9.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Rychlost jednání, soukromí, ochota.

  • Jsem spokojen.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Alena

grupa przyjaciół, 13.8.2017

Kosořín Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • soukromí

  • nemáme připomínky

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 21.10.2016

Čeština

  • Cena ogólna
20 %
  • Nic

  • Všechno

Personál
2
Služby
2
Čistota
2
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Vendula

para, 15.5.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Všude čisto,personál ochotný a příjemný.Vřele všem doporučujeme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 29.10.2015

Čeština

  • Cena ogólna
40 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
4
Služby
4
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Jan

para, 16.8.2015

Čeština

  • Cena ogólna
70 %
  • Čistý a vzorně uklizený pokoj.Sociální zařízení čisté. Parkování v uzamčeném dvoře.Slušný a přátelský personál.

  • Cena neodpovídá tomu co je nabízeno. Za stejnou cenu dostanete v okrajových částech Prahy (např.Kbely) jednou tak velké pokoje s perfektní snídaní. Na pokoji chybí lednička (asi by se tam ani nevešla). Jedna minilednička na chodbě pro 4 pokoje je naprosto nedostačující, zvláště když ubytování neposkytuje snídani. Ale je možné, že to je v regionu obvyklé. Nemohu to posoudit, byli jsme v Klenčí poprvé.

Personál
7
Služby
7
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
5
Pension MILENIUM replied to this review.
Dobrý den, je mi líto, že musím reagovat na podobné komentáře, protože jsem zastáncem toho, že vše se dá vyřešit přímo na místě, během pobytu, mmj., co se týká běžné ceny 790,-kč/2os/1noc, tak ta je podle mne velice příznivá ve smyslu poměru kvalita/cena/poloha a mmj. jedna z nejnižších v tomto regionu. Také nevím, jak Vás napadlo srovnávat cenu ubytování někde na periferii Prahy s cenou ubytováním v srdci rekreační oblasti Českého lesa - Chodsko, také si musíte uvědomit, že jste byl ubytován v termínu Chodských slavností, které se konají jednou ročně a z hlediska poptávky je v tomto termínu cena mírně vyšší, dále, co se týká zmíněných ledniček, tak ty nejsou standartní výbavou pokojů penzionu naší kategorie, ale z hlediska našich zkušeností máme k dispozici několik malých ledniček, ne pouze jednu! A ty poskytujeme hostům především v horkých letních měsících, mimochodem také máme pro naše hosty k dispozici plně vybavenou kuchyňku, kde jsou další dvě velké lednice, jinak není pravda, že neposkytujeme snídani, snídaně připravujeme v rámci indivuduální dohody s našimi klienty, jelikož jsme zařízení především pro rekreační ubytování, tak máme snídaně pouze od 8.00h, pokud chce někdo snídani dříve nabízíme náhr. řešení, jako popř. právě již zmiňovanou kuchyňku. Stačilo jen během pobytu Váš problém s námi konsultovat a mohli jsme se vyhnout vypisování těchto komentářů, s pozdravem, K.Černý - majitel

Jakub

dorośli, 15.5.2015

Čeština

  • Cena ogólna
88 %
  • Děkujeme za krásně strávenou dovolenou. B&J

Personál
9
Služby
7
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Dieter und Jutta / Aniko Dirscherl / Haslbeck

podróżujący w pojedynkę, 15.6.2014

Deutsch

  • Cena ogólna
100 %
  • hallo hotel super 1a netter kontakt sehr gastfreundlich gerne wieder

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Andrea

para, 18.5.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Velmi pěkný a čistý penzionek.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Radimská Eva

para, 10.5.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Byli jsme spokojeni nemáme připomínek

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdenka

para, 26.2.2014

Čeština

  • Cena ogólna
66 %
  • Velice jsem ocenila, že se s námi majitel telefonicky spojil a vyšel maximálně vstříc v době našeho příjezdu v 15 hod.V této době byl hotel zamčený z důvodů nepřítomnosti majitele. Po telefonické domluvě nám pan Černý poslak klíče,takže jsme se mohli ubytovat.

Personál
7
Služby
6
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Anonim

para, 19.1.2014

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

dorośli, 25.8.2013

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 17.8.2013

Spojené státy americké

  • Cena ogólna
90 %
  • Dinner provided (at an additional cost) was very good and very large portion. The conversation over dinner was enjoyable. Had a very summer cookout in the back yard with friends feel. Would definately stay there again.

  • The price for meals and beverage was a little on the high side I thought. I have had comparable at 3 & 4 star hotels in the larger cities for about 2/3 the price. Dinner, 3 Beer & Breakfast = 490 Kc

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Petr

para, 11.8.2013

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Richard

para, 6.7.2013

Čeština

  • Cena ogólna
48 %
  • Služby mimo ubytování v tomto pensionu nejsou žádné

Personál
4
Služby
2
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
4
Pension MILENIUM replied to this review.
Naše ubytovací zařízení je využíváno díky své poloze především hosty za účelem turistiky a cykloturistiky, kteří vyhledávají nenáročné, ale hlavně slušné ubytování v příjemném, čistém prostředí a za přijatelnou cenu. Jsme malý rodinný penzion a snažíme se pro své klienty zajistit služby dle našich možností, vše co jsme schopni našim hostům poskytnout uvádíme zřetelně i v našich internetových prezentacích, je tedy individuelně na každém, aby popř. zvážil jaké služby bude po poskytovateli ubytování později požadovat. Samozřejmě, že jsou v tomto směru zařízení poskytující daleko více služeb, např. třeba i wellnes, masáže, kulturní programy, taneční večírky apod., bohužel je nutné v těchto případech počítat s tím, že ubytování je potom v trochu jiné cenové kategorii ! Ale jelikož i my chceme, aby i u nás byli naši hosté spokojeni, snažíme se služby v rámci našich možností také rozšiřovat a již od příštího měsíce bude v našem zařízení nově v provozu pro naše hosty sauna. S pozdravem Černý Kamil - majitel

Zdeněk

dorośli, 15.12.2012

Čeština

  • Cena ogólna
94 %
  • Prijemne prostredi

  • akorat se tam nevari

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 11.9.2012

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavel Urbánek

para, 18.8.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
94 %
  • Výborný přístup majitelů pensionu - cítili jsme se jako doma Jídlo na jedničku Ochota a vstřícnost majitelů

  • Trošku stísněnější prostory na pokojích

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.